Mercedekselle tälle kaudelle siirtynyt George Russell on suoriutunut uudessa pestissään mainiosti. Nuori britti on sopeutunut talliin välittömästi jäädessään viiden parhaan joukosta ulkopuolelle kisapäivänä vain kerran.

Russell kertoi tuoreessa haastattelussaan suoraan, miten hänestä tuntui turhauttavalta ajaa sarjan häntäpäässä keikkuvalla Williamsilla kolme ensimmäistä vuottaan F1-sarjassa. Russell tuntui olevan erityisen näreissään ex-pomo Claire Williamsille. Russellin mukaan Williams neuvotteli Russellin sopimuksen niin, että ”hänellä ei ollut poispääsyä tallista”.

– Jälkiviisaana voin sanoa, että kolme vuotta joukon perällä ajelua oli aivan liikaa minulle, Russell aloitti Beyond the Grid -podcastissa.

– Valitettavasti Claire teki todella hyvää työtä sopimusneuvotteluissa, joten minulla ei ollut mitään mahdollisuutta päästä pois.

Russell ajoi Williamsilla kolme vuotta Mercedeksen lainasopimuksen turvin. Brittikuskin paras sijoitus oli toinen viime kauden Belgian osakilpailussa. Kuskit eivät lopulta päässeet sateen takia kilpailemaan kierrostakaan, joten komeasti toiseen ruutuun ajanut Russell sai pitää sijoituksensa.