McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown myönsi suoraan The Racen haastattelussa olevansa pettynyt australialaiskuljettaja Daniel Ricciardon, 32, otteisiin auton ratissa.

Ricciardo ei ole pystynyt tällä kaudella ajamaan pisteille kuin vain kerran. Tallikaveri Lando Norris, 22, puolestaan on ollut neljä kertaa pisteillä ja noussut jo kertaalleen palkintopallille.

Talliin tähtikuljettajan maineella noussut Ricciardo ei ole pystynyt lunastamaan häneen kohdistettuja odotuksia. Brown vihjaili The Racelle, että Ricciardo voidaan tarvittaessa korvata kesken kauden.

– En halua mennä sopimuksen yksityiskohtiin, mutta siellä on asioita, jotka velvoittavat meitä yhteispeliin ja asioita, jotka eivät velvoita meiltä sitä, Brown sanoi australialaiskuskin sopimuksesta.

– Olen puhunut Danielin kanssa tästä. Emme saa sellaisia tuloksia kuin haluamme. Myös meidän on parannettava autoa, koska sillä ei voi voittaa kisoja, mutta hänen on oltava korkeammalla tuloslistalla.

– En halua sanoa, että katsotaan (tilannetta) kisa kerrallaan, koska emme tee niin. Mutta seuraamme tilanteen kehitystä, ja mitä hän haluaa tehdä.