Hallitsevan maailmanmestari Max Verstappenin isä Jos Verstappen on yllättäen lähettänyt julkisen palauttaan Red Bullin suuntaan. Molemmat tallin kuljettajat selvisivät Monacossa palkintopallille, tällä kertaa Sergio Perezin napatessa voiton.

Tämä ei kuitenkaan miellytä Verstappen senioria. Entinen F1-kuski julkaisi tiistaina blogissaan suoran viestin Red Bullille. Verstappen ei voi ymmärtää, miksi Red Bull suosi strategiallaan Pereziä, eikä MM-sarjaa johtavaa poikaansa.

– Red Bull sai hyvän tuloksen, mutta samalla he tekivät todella vähän Maxin auttamiseksi johtoon. Hän pääsi palkintopallille ainoastaan Ferrarin mokailun takia, Verstappen aloitti.

– Mestaruutta johtavalle Maxille ei annettu parasta strategiaa, kaikki kääntyi ”Checon” hyväksi. Se on minusta todella iso pettymys. MM-sarjan johtajalle olisi pitänyt keksiä jotain muuta.

– He antoivat Perezille ensimmäisen varikkopysähdyksen. Sen voi selittää uhkarohkeana temppuna, mutta talli oli jo nähnyt Pierre Gaslyn kierrosaikojen olevan hyviä välikelin renkaalla. Olisin halunnut heidän käyttävän tuota strategiaa Maxin kohdalla.

– Tässä kilpailussa Maxilta heitettiin 10 pistettä romukoppaan. Hänen keskeytystensä takia me tarvitsemme jokaisen otettavissa olevan pisteen.