Yhdeksän voittoa F1-urallaan napannut Mark Webber pitää Lewis Hamiltoniin kohdistunutta kritiikkiä liian rajuna. Brittikuskin kauden aloitus on ollut miehen heikoin sitten kauden 2009.

Hamilton ei ole johtanut kierrostakaan tällä kaudella. Lisäksi vain yksi palkintosija sekä selvät tappiot tallikaveri George Russellille ovat saaneet F1-kansan pohtimaan, onko Hamiltonin aika kuninkuusluokan huipulla ohi.

Webber ei kuitenkaan usko tähän. Aussikuskin mukaan Hamilton on kärsinyt epäonnesta ensimmäisen neljän kilpailun aikana.

– Minusta tämä kritiikki Lewistä kohtaan on aika rajua. Bahrainissa hän ajoi loistavasti kolmanneksi. Saudi-Arabiassa sekä Australiassa hän kärsi epäonnesta turva-autojen kanssa, Webber kommentoi Daily Mailille.

– Hän on menettänyt pisteitä tilanteissa, jotka eivät ole olleet hänen syytään. Imola on ainut kilpailu, jossa hän oikeasti suoritti heikosti kilpailussa sekä aika-ajoissa. Tietysti kaikki ovat unohtaneet aiempien kilpailujen epäonnen.

– Heitä (Mercedestä) ei tule kuitenkaan ikinä aliarvioida. On mielenkiintoista nähdä, miten seuraavat kisaviikonloput tulevat menemään.