Mercedeksen Lewis Hamilton karsiutui jatkosta Saudi-Arabian GP:n ensimmäisessä aika-ajossa. Hamilton jäi kuudenneksitoista. Seitsenkertainen maailmanmestari hävisi hieman alle kymmenyksen viimeisenä jatkoon menneelle Aston Martinin Lance Strollille.

Alfa Romeon Valtteri Bottas eteni jatkoon helposti viidentenä. Myös toinen Mercedes-kuski George Russell meni jatkoon neljäntenä. Nopeinta kyytiä pitivät Ferrarit sekä Red Bullin Max Verstappen.

Punaiset liput keskeyttivät session kertaalleen noin kymmenen minuutin kohdalla, kun Williamsin Nicholas Latifi ajoi seinään ykkössektorissa. Aika-ajo oli pysähdyksissä reilut viisi minuuttia tästä syystä.

Latifin ja Hamiltonin lisäksi toisesta aika-ajosta karsiutuivat Latifin Williams-tallikaveri Alex Albon, Aston Martinin Nico Hülkenberg ja Alpha Taurin Yuki Tsunoda.