Haasille paluun tehnyt tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen otti ilon irti päästyään Formula 1 -auton rattiin reilun vuoden tauon jälkeen. Magnussen täräytti Bahrainin perjantain testipäivän pohja-ajan jo hämärän noustessa Sakhirin radalle.

Testipäivä päättyi virallisesti jo aiemmin, mutta Haas ja Magnussen saivat jatkaa radalla vielä iltaan. Talli sai poikkeusluvan tähän, koska heidän torstain testipäivä jäi vajaaksi rahdin myöhästymisen takia.

Magnussen ajoi yli kolme kymmenystä nopeamman ajan kuin Ferrarin Carlos Sainz, jolla oli nopein aika ennen Haasin jatkoaikaa. Molemmat kuljettajat ajoivat aikansa C4-renkaalla, joka on toiseksi pehmein rengasseos.

Magnussen pestattiin pikakomennuksella Haasille, kun talli irtisanoi venäläiskuljettaja Nikita Mazepinin sopimuksen viime viikonloppuna.

Formula 1

@F1
That's one way to end your first day back in an F1 car @KevinMagnussen! 🙌

Fastest lap and P1 for the Dane 🤩

#F1Testing #F1