Tässäkö Kimi Räikkösen seuraava ajopesti – ”Minä olen valmis, jos häneltä löytyy kiinnostusta”

© Kuva: Getty Images

F1-uransa viime kauteen päättänyt Kimi Räikkönen ei ole toistaiseksi paljastanut seuraavaa uravaihettaan. Suomalainen on puhunut avoimesti haluavansa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa pois F1-maailman minuuttiaikataulusta.

Spekulointi suomalaiskuljettajan ajouran jatkumisen ympärillä on kuitenkin jatkuvaa. ”Jäämiehen” hyvä ystävä Toni Vilander paljasti Viaplayn F1-tiimin lanseeraustilaisuuden lehdistötilaisuudessa, että kaksikko oli käynyt huumorimielistä keskustelua legendaariseen Le Mansin 24 tunnin ajoon osallistumisesta.

– Tuo aihe oli itse asiassa esillä Abu Dhabin kisaviikonloppuna. Puhuimme asiasta kilpailun jälkeen. Ferrari aikoo osallistua Le Mansin pääkilpailuun ensimmäistä kertaa 50 vuoteen uudella hybridiautollaan vuonna 2023, Vilander aloitti lehdistötilaisuudessa.

– Siinä sitten vitsailtiin, että pitäisikö lähteä vielä kerran viivalle. Se oli enemmänkin yhden illan huumaa sekä vitsailua. En näe, että niissä puheissa oli mitään konkreettista. Minä olen kuitenkin valmis, jos Kimiltä löytyy kiinnostusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.