Viime kaudella viimeisen F1-kisansa ajanut Kimi Räikkönen ehti pitkällä urallaan ajaa useassa eri tallissa. Suomalaisen ensimmäinen kosketus menestykseen nähtiin McLarenilla, missä Räikkönen nappasi uransa avausvoiton, sekä taisteli maailmanmestaruuksista.

Menestyksestä huolimatta suomalainen oli useasti napit vastakkain suorapuheisen tallipäällikön Ron Denniksen kanssa. Kaksikko ei tuntunut löytävän kultaista keskitietä Räikkösen radan ulkopuolisten kiinnostusten kanssa. Räikkösen mukaan Dennis jopa repi suomalaisen sopimuksen yhdessä kohtaa McLaren-pestiä.

– Hän vain otti sopimuksen käteensä, repi sen ja laittoi sen pussiin käteeni. Sitten menin ja voitin seuraavan kisan, jonka jälkeen hän tuli luokseni, ”Ei ei ei, kaikki on hyvin, unohdetaan koko juttu”, Räikkönen kommentoi ESPN:lle.

– Suhteestamme kirjoiteltiin paljon, mutta tallin sisällä välimme olivat hyvät. Luonnollisesti meillä oli paljon asioita, joista olimme eri mieltä, mutta niin se vain joskus on. Lähtöni jälkeenkin näimme vielä radoilla ja keskustelimme.

– Hän on radan ulkopuolella täysin erilainen verrattuna kisaviikonloppuihin. Minulla ei ole hänestä mitään pahaa sanottavaa.