Viime viikonloppuna menehtynyt F1-legenda Sir Frank Williams on saanut paljon muistopuheita osakseen kuluvalla viikolla. Myös suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas kommentoi edesmennyttä Williamsia torstain lehdistötilaisuudessa.

Bottas aloitti F1-uransa Williamsilla. 32-vuotias ei usko hänen istuvansa Mercedeksellä ilman britin apua.

– Tulen muistamaan hänet ystävänä sekä loistavana persoonana, joka motivoi useita. Minun aikanani koko talli työskenteli Frankin eteen hänen kunnianhimonsa takia, Bottas kommentoi torstain mediapäivänä.

– Hän oli se, joka antoi minulle mahdollisuuden F1-sarjassa. En usko, että olisin tässä ilman häntä. Tulen kaipaamaan häntä.

Bottas ajoi Williamsin riveissä vuodesta 2013 vuoteen 2016 asti. Tämän jälkeen mies siirtyi Mercedekselle. Taival saksalaistallissa pättyy tähän kauteen, ja matka jatkuu Alfa Romeolle.