Red Bullin tähtikuljettaja Max Verstappen kertoo, että ”vain” yksi maailmanmestaruus on hänen F1-uransa viimeinen tavoite.

Tällä hollantilainen tarkoittaa sitä, että mahdollisen yhden tittelin jälkeen mestaruuksien määrällä ei ole mitään väliä, sillä hänen unelma ja tavoitteensa olisi jo siinä vaiheessa saavutettu.

– F1:ssä ei paljoakaan, sanoo Verstappen tavoitteistaan mahdollisen mestaruuden jälkeen.

– Koska se on sitten siinä. Olet saavuttanut sen, eikä sen jälkeen määrällä ole mitään väliä, sillä olet voittanut jo kerran.

– Tietysti yrittäisin voittaa enemmän, mutta se olisi tehty. Se on viimeinen tavoite jota varten työskentelet kovaa saavuttaaksesi sen ja sen jälkeen olisi vain vähemmän paineita, pyörittelee Verstappen.

Tällä hetkellä Verstappen johtaa MM-sarjaa kahdeksalla pisteellä ennen Lewis Hamiltonia, kun kaksi osakilpailua on ajamatta. Lentävä hollantilainen on vasta 24-vuotias ja monet odottavat hänen saavuttavan urallaan monen monta maailmanmestaruutta.

Kilpailukykyisten autojen puikkoihin jatkossakin päästessään, hän saattaa tulevaisuudessa uhmata jopa Hamiltonin hurjia ennätyksiä, onnistuu Verstappen sitten voittamaan tällä kaudella tai ei.

Verstappen jopa sanoo, että todennäköisesti hän alkaisi ensimmäisen mestaruutensa jälkeen miettimään välittömästi mahdollisia tavoitteita F1:n ulkopuolella.

– Tietysti minulla on todella hauskaa ajaessani, mutta ehkä pikkuhiljaa sitä alkaisi miettimään muita mahdollisuuksia, lisäsi tämän hetken MM-kärki.

Verstappenilla saattaa kuitenkin jäädä edellä mainitut pohdinnat lopulta seuraaville kausille, sillä Mercedes-kuljettaja Hamilton on ollut pelottavan vahva kahdessa edellisessä osakilpailussa. Joka tapauksessa F1-kauden kahteen viimeiseen osakilpailuun on luvassa jännittävä taisto maailmanmestaruudesta.