Vuoden 1997 F1-mestari Jaqcues Villeneuve nostaa hollantilaiskuski Max Verstappenin koko kuninkuusluokan parhaaksi kuljettajaksi. Kanadalaisen mielestä 23-vuotias ei ole sortunut samanlaisiin virheisiin, kuin seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton.

Brittikuljettaja kuitenkin johtaa MM-taistoa kahden pisteen turvin. Verstappen on kuitenkin johtanut selvästi eniten kierroksia kilpailuissa tällä kaudella.

– Minusta Verstappen on parempi, Villeneuve linjasi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Hän ei ole tehnyt todellisia virheitä. Hän on keskittynyt hyökkäämään koko kauden. Hamilton on puolestaan osoittanut heikkoutta. Sama pätee Mercedekseen tällä kaudella.

Villeneuven mukaan Hamiltonilla on ollut helppoa sen jälkeen, kun Nico Rosberg jätti F1-sarjan yllättäen mestaruuskautensa jälkeen vuonna 2016. Kanadalaisen mielestä Hamilton ei ole edes ajanut täydellä tarmollaan viime vuosina

– Hänen elämänsä on ollut helppoa Rosbergin jälkeen. Minusta hän on ollut unessa viime vuosina, mutta tämän kauden aloitus todella herätti hänet. Hän on silti loistava kuljettaja.

Mestaruudesta kilpaileva kaksikko on molemmat saaneet rangaistuksia keskinäisistä osumista. Villenevuen mielestä molemmat tuomaripäätökset ovat olleet tarpeettomia.