Mercedeksen sekä Lewis Hamiltonin Unkarin GP:n uusintalähdön sekoilu aiheutti paljon keskustelua. Brittikuski oli ainoa kuljettaja, joka ei tullut varikolle vaihtamaan kuivan kelin renkaita kilpuriinsa.

Tämä osoittautui sillä hetkellä vääräksi valinnaksi ja Hamilton putosi oman pysähdyksen johdosta viimeiseksi. Lopulta britti kampesi itsensä kuitenkin palkintokorokkeelle.

Tallipäällikkö Toto Wolff ei kuitenkaan pidä tallin päätöstä pitää Hamilton radalla virheenä. Itävaltalaisen mukaan Mercedes teki täysin oikean ratkaisun, joka antoi brittikuskille parhaimman mahdollisuuden voittoon.

– Minusta se oli 100 varmasti paras vaihtoehto ja seison päätöksen takana. Minä en uskonut, että rata voisi kuivua kierroksessa niin paljon, mutta toisin kävi, Wolff kommentoi Autosportille.

– Mutta itse päätö pitää Lewis radalla oli oikea. Olisimme pudonneet joka tapauksessa vähintään kuudenneksi, jos olisimme tulleet varikolle muiden kanssa.

– Olisimme voineet voittaa tänään. Menetimme paljon aikaa Fernandon (Alonso) takana, mikä mahdollisti Estebanin (Ocon) voiton.