Mercedes-pomo Toto Wolffin ja Red Bull-pomo Christian Hornerin viikkoja jatkuneessa sanasodassa ei ainakaan vielä heiluteta valkoista lippua.

Sen kanssa käsikädessä käytävään kiivaaseen mestaruustaisteluun kirjoitettiin viimeisin kappale sunnuntaina, kun sekä Red Bullin Max Verstappen että Mercedeksen Lewis Hamilton jäivät pistesijoitusten ulkopuolelle – ensimmäinen keskeytettyään, jälkimmäinen loppuhetkien ajovirheen takia.

Viikonloppu ei kuitenkaan ollut energiajuomajätille täysi epäonnistuminen, sillä meksikolainen Sergio Perez ajoi tallikaverinsa keskeytyksen jälkeen maaliviivan yli ensimmäisenä, keräten F1-uransa toisen voittonsa.

Tämä inspiroi voittajatallin sosiaalisen median ryhmän piikittelemään Mercedes-pomoa virallisella Twitter-tilillään entisestään.

[readmore from=horner-christian]

Wolffin ja Hornerin suurin kiista tällä kaudella on ollut Red Bullin takasiipi – Wolffin mielestä se on laittoman taipuisa, kun taas Horner ehdotti viime viikolla kollegalleen, että tämä pitäisi mölynsä asiasta mahassaan.

Wolffin reaktio tähän oli kutsua Horneria englanninkielisellä termillä ”windbag” (suom. tuulipussi). Se tarkoittaa ihmistä, joka ei tiedä jostain asiasta tarpeeksi ymmärtääkseen sitä, mutta ei kuitenkaan suostu myöntämään omaa tietämättömyyttään.

– Azerbaidžanin osakilpailu on tuulipussissa, naureskeli Red Bullin Twitter-tili Suomen aikaan aikaisin maanantai-aamulla. ”In the bag” on yleinen puhekielen termi englannissa, jolla tarkoitetaan tietyn asian olevan hoidossa.

Oracle Red Bull Racing

@redbullracing
That's the #AzerbaijanGP in the w̶i̶n̶d̶bag 💪😉

Jos upotus ei näy, voit katsoa kyseisen twiitin klikkaamalla tätä linkkiä!