Formula 1 -talli Aston Martinin ponsori BWT haluaa edelleen saada pinkit autot takaisin F1-varikoille.

BWT oli myös Aston Martinin edeltäjän, Racing Pointin, pääsponsori. Tuolloin autot olivat vielä pinkkejä, mutta pääomistaja Lawrence Strollin vaihdettua talli Aston Martin -brändin alle, väritys vaihtui vihreäksi.

– Lawrence Stroll kyllä ymmärtää myös minun näkökulmani, BWT:n toimitusjohtaja Andreas Weissenbacher sanoi Speed Weekille väriasiasta.

Weissenbacherin mukaan brändien ja autojen näkyvyyden kannalta vaaleanpunainen auto olisi huomattavasti parempi vaihtoehto.

– Jos Aston Martinin autot olisivat pinkkejä, myös pääsponsorin Cognizantin näkyvyys autoissa olisi parempi. Historiallisesta näkökulmasta vihreä on ymmärrettävä seikka monelle, mutta ei minulle. Brändin ja bisneksen näkökulmasta se ei toimi. Tällä hetkellä Aston Martin ei erotu televisiosta, Weissenbacher perusteli.