Onko Verstappenilla toivoa Monacossa? – ”Siellä he pystyvät antamaan pari iskua takaisin”

© Kuva: Getty Images

Kuluvaa F1-kautta on takana neljän kilpailun verran, joista kolme on päättynyt Mercedeksen Lewis Hamiltonin voittoon.

Red Bull -tallin Max Verstappen yrittää tosissaan antaa haastetta brittimestarille, mutta ainakin kahdessa edellisessä kilpailussa Hamilton on ollut melko selvästikin varsinkin kisavauhdissa niskan päällä. Hollantilainen on onnistunut kertaalleen viemään Hamiltonin edestä täyden pistepotin.

Entinen F1-kuljettaja Timo Glock uskoo, että Red Bull ja Verstappen pystyvät antamaan Monacossa paremman haasteen kuin Portimaossa ja Barcelonassa.

– Se tulee olemaan todella mielenkiintoinen kilpailu, jos molemmat tallit suoriutuvat hyvällä tasolla. He luultavasti pystyvät antamaan jälleen pari iskua takaisin, joten odotan innolla sitä, kumpi heistä on siellä kärjessä. Monacossa pätevät heidän omat lakinsa, kirjoittaa Glock Saksan Sky:lle kolumnissaan.

Oman F1-uransa kauteen 2012 päättänyt saksalainen kertoo yrittävänsä pysyvän opistimistisena Verstappenin puolesta ja uskoo Red Bullin sopivan hyvin ruhtinaskunnan kapeille kaduille.

– Haluan sanoa hänen olevan Monacossa kärjessä. Odotan innolla jälleen kerran Monacon hohtoa ja mahdollisesti paikalle saapuvia faneja. Katsotaan mitä tapahtuu, mutta ainakin siitä tulee jälleen kerran erittäin mielenkiintoista, pyöritteli Glock.

Monacon ruhtinaskunnan kaduilla kaasutellaan kauden viides osakilpailu 20.-23.5.

 


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille