Suomen F1-ässä Valtteri Bottas on hankkinut 10 prosentin osuuden Lahden Pelicans Oy:stä.

Nastolasta kotoisin oleva Bottas on tunnettu rattimiehen taitojensa lisäksi myös intohimoisena kiekkomiehenä. Bottas on merkittävän osuutensa myötä nyt Pelicansin kolmanneksi suurin omistaja.

F1-urallaan yhdeksän osakilpailua voittanut suomalainen osallistui talvella jopa Pelicansin harjoituksiin ja oli mukana myös helmikuun alussa Lahden Isku Areenassa järjestetyssä iloisen ja hyvän mielen tapahtumassa koulukiusaamista vastaan.

– Olin Pelicansin vieraana alkuvuodesta ja tuolloin organisaatiolla oli käynnissä C-sarjan osakeanti, joka sai minut ajattelemaan omistajuutta ja innostumaan ajatuksesta. Intohimo jääkiekkoon ja halu tukea sekä auttaa paikallista seuraa olivat lopulta suurimmat syyt edetä neuvotteluissa. Pelicans on myös aina ollut minulle jääkiekossa se ykkönen, joten olen tästä erittäin innoissani, kertoo Bottas Pelicansin tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrottiin Bottaksen myös tehneen sijoituksen, jolla helpotetaan seuran akuuttia kassavajetta. Lahden Isku-Areenaan brändätään myös Bottaksen nimeä kantava VIP-aitio, joka tullaan tuntemaan odotetusti numerolla 77.