McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown ei ole erityisemmin pahoillaan siitä, miten Netflixin Drive to Survive -sarjassa tuotiin esiin tallin sisäisiä välejä.

F1-fanit ovat kritisoineet sarjaa kovasti juurikin siitä, miten McLarenin sisäiset asiat tuotiin esille. Kun Carlos Sainzin Ferrari-sopimus julkistettiin sarjan leikkauksilla tilanne saatiin näyttämään siltä, että tallin sisällä välit tulehtuivat.

Sarjasta jäi katsojalle kuva, että Sainzin ja toisen kuljettajan Lando Norrisin välit tulehtuivat, vaikka todellisuudessa Sainz ja Norris ovat todella hyviä ystäviä.

Yhdysvalloista Los Angelesista kotoisin oleva Brown on tottunut kuitenkin Hollywood-tyyliin.

– Jos oikeat taistelulentäjät katsovat Top Gunia, niin he sanovat varmasti, että noin ei voi tehdä lentokoneella. Se elokuva on kuitenkin erinomainen. Samalla tavalla kaikki, jotka seuraavat lajiamme, tietävät, että Carloksen ja Landon välinen suhde on erinomainen, eikä heidän välillään ollut sarjassa kuvattua jännitystä, Brown sanoi Motorsportin haastattelussa.

– Televisio-ohjelmissa luodaan aina viihdettä ja kyse on viihteestä, vaikka me varikolla tiedämmekin, että asiat eivät ihan niin menneet. Se on kuitenkin minulle ok, ja on hienoa, että olemme saaneet sarjan kautta uusia faneja ympäri maailmaa. Me tuemme täysin Netflixiä, vaikka he soveltavatkin välillä hieman vapaammin.