Entinen F1-insinööri lyttää Kimi Räikkösen mahdollisuudet nousta taistelemaan tasaisesti pistesijoista – ”En usko tuon riittävän”

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-insinööri sekä autonsuunnittelija Gary Anderson ei usko Alfa Romeon mahdollisuuksiin nousta takaisin F1-sarjan keskikastiin. Britin mielestä entisen Sauberin tekemät muutokset uuteen C41-kilpuriin eivät vaikuta tarpeeksi suurilta.

Anderson käy auton uudet ominaisuudet pintapuolisesti läpi analyysissään The Race -sivustolla.

Vaikka Andersonin mielestä varsinkina auton etuosassa on tehty positiivisia ratkaisuja, näyttää auton aerodynaaminen suunnittelu paljon samalta viime kauteen verrattuna. 69-vuotiaan insinöörin mielestä suurin kysymysmerkki on kuitenkin Ferrarin tulevan kauden moottori.

– Korin kehityksen lisäksi suuri kysymysmerkki leijuu Ferrarin moottorikehityksen päällä. Alfalla pidetään sormet ristissä sen onnistumisen puolesta, Anderson kirjoittaa.

– On hienoa nähdä, että Alfa Romeon autossa on selviä poikkeavuuksia viime kauteen ja lisää on tulossa. En ole silti vakuuttunut, että talli nousisi taistelemaan keskikastiin, sinne minne se kuuluukin.

Talli oli viime kaudella valmistajien pistetaulukossa kahdeksas. Kimi Räikkönen sekä Antoinio Giovinazzi keräsivät molemmat neljä pistettä koko kauden aikana.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.