Kuinka käy F1-klassikkokisan? Britanniassa varaudutaan uusiin koronarajoitteisiin

© Kuva: Getty Images

Britannian moottoriurheiluyhdistys Motorsport UK valmistautuu uusiin entistä tiukempiin koronavirusrajoituksiin alkuvuoteen.

F1-sarja julkaisi hiljattain ensi kauden kisakalenterinsa. Suunnitelma on tarkoituksella vasta alustava, sillä COVID-19-pandemia riepottelee koko maailmaa yhä edellisvuoden tapaan.

Erityisen huolissaan virustilanteesta ollaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa leviää parhaillaan koronaviruksen uusi aiempaa tarttuvampi muunnos.

Nyt luvassa on tiukkoja rajoituksia, joista käytetään kansainvälisessä mediassa termiä ”lockdown” eli yhteiskunnan sulku.

Britannian F1-osakilpailu on määrä ajaa tänä vuonna 18. heinäkuuta. Kisajärjestäjät toivovat rajoitusten olevan siihen mennessä ohi. Toistaiseksi kaikki kisatapahtumat joudutaan kuitenkin joko siirtämään tai perumaan.

– Vahvistamme, että sulkuun meneville alueille suunniteltuihin tapahtumiin liittyvät luvat ovat nyt peruttu. Järjestäjien on haettava lupaa uudestaan, jos he aikovat järjestää tapahtumansa myöhempänä ajankohtana, Motorsport UK tiedotti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.