Nelinkertaisen F1-maailmanmestarini, Sebastian Vettelin, uudet tuulet Aston Martinilla ovat olleet kiivasta keskustelua aiheuttanut aihe kahvipöydässä jos toisessakin.

Uutisoimme lauantaina Mercedes-pomo Toto Wolffin vahvasta uskosta Vettelin tulevaisuuteen, mutta nyt entinen Jordan-tallin perustaja ja omistaja, Eddie Jordan, on heittänyt oman lusikkansa täysin eri puolelle soppakulhoa.

– Pidän hänestä (Vettel) paljon, mutta luulen Aston Martinin tehneen virheen tarjotessaan hänelle sopimusta, Jordan lataa.

– Kaksi viimeisintä vuotta (Charles) Leclerciä vastaan Ferrarilla olivat säälittäviä! En tiedä miksi hän näytti niin huonolta, hänhän voitti neljä maailmanmestaruutta. Mutta luulen, että hän on parhaat päivänsä nähnyt. Joka tapauksessa, minä olisin pitänyt (Sergio) Perezin.

Sergio Perezin kausi 2020 oli hänen uransa paras. Meksikolainen sijoittui lopulta kuljettajien MM-sarjassa neljänneksi, keräten kasaan ällistyttävät 125 pistettä. Sebastian Vettel sijoittui 13. sijalle 33 pisteellä. Perezin uroteko palkittiin lopulta, kun Red Bull ilmoitti korvaavansa hankalan kauden ajaneen Alex Albonin hänellä. Sebastian Vettelin Ferrari-paikan peri McLarenilla loistanut Carlos Sainz.