Mercedeksen tekninen johtaja James Allison kertoo tuoreessa haastattelussaan, että talli on valmis haastamaan itsensä uusien sääntömuutosten kanssa. F1-sarja kokee suuren aerodynaamisen muutoksen kaudella 2022.

Mercedes on dominoinut 2010-luvun hybridiaikakautta voittaen jokaisen tarjolla olleen mestaruuden. Alissonin mielestä uudet säännöt eivät ole niinkään uhkakuva, vaan enemmänkin motivaattori.

– Me olemme tällä hetkellä pyramidin huipulla. Mutta sarja ei halua pyramidia ollenkaan, he haluavat usean tallin voittokahinoihin mukaan, Allison kertoi GpBlog-sivuston mukaan.

– Meille tämä tuntuu siltä, että sarja haluaa pitää huolen, että uusia ”Mercedeksiä” ei synny sarjan tulevaisuudessa. Mutta se toimiikin meidän motivaattorina. Haluamme osoittaa kaikille, että pystymme tekemään sen uudestaan.

– Se on meidän tavoitteemme. Ottaa nämä sääntömuutokset ja soveltaa niitä parhaamme mukaan. Olemme voittaneet niin paljon, joten suurin vihollisemme on tyytyminen sen hetkiseen tilanteeseen, Allison päättää.