Mercedeksen tekniikkagurun mukaan talli on valmis uusille sääntömuutoksille – ”Muutos on suurin motivaattorimme”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tekninen johtaja James Allison kertoo tuoreessa haastattelussaan, että talli on valmis haastamaan itsensä uusien sääntömuutosten kanssa. F1-sarja kokee suuren aerodynaamisen muutoksen kaudella 2022.

Mercedes on dominoinut 2010-luvun hybridiaikakautta voittaen jokaisen tarjolla olleen mestaruuden. Alissonin mielestä uudet säännöt eivät ole niinkään uhkakuva, vaan enemmänkin motivaattori.

– Me olemme tällä hetkellä pyramidin huipulla. Mutta sarja ei halua pyramidia ollenkaan, he haluavat usean tallin voittokahinoihin mukaan, Allison kertoi GpBlog-sivuston mukaan.

– Meille tämä tuntuu siltä, että sarja haluaa pitää huolen, että uusia ”Mercedeksiä” ei synny sarjan tulevaisuudessa. Mutta se toimiikin meidän motivaattorina. Haluamme osoittaa kaikille, että pystymme tekemään sen uudestaan.

– Se on meidän tavoitteemme. Ottaa nämä sääntömuutokset ja soveltaa niitä parhaamme mukaan. Olemme voittaneet niin paljon, joten suurin vihollisemme on tyytyminen sen hetkiseen tilanteeseen, Allison päättää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.