Ralf Schumacherin mukaan ilman Lewis Hamiltonia Will Smithin kaltainen jättijulkimo ei olisi koskaan innostunut F1-sarjasta.

Seitsemännen F1-maailmanmestaruutensa hiljattain varmistanut Hamilton on yksi maailman kuuluisimmista urheilijoista. Vaikka formuloiden historiaan mahtuu Michael Schumacherin ja Ayrton Sennan kaltaisia legendoja, harva on noussut yhtä vahvasti esille julkisuudessa lajinkin ulkopuolella kuin Mercedeksen brittitähti.

F1-veteraani Schumacherin mukaan englantilaisen vetovoima on harvinaisen suurta moottoriurheilun maailmassa.

– Hän on ainoa todellisen maailman tähti, jota F1:llä on tarjota. Hän tuntee monia supertähtiä viihdeteollisuuden alalta. Ilman häntä Will Smith ei olisi koskaan kiinnostunut F1:stä! Lewisilla on mittaamaton arvo Mercedekselle ja koko F1:lle, saksalainen hehkutti Sky Sports Germanyn kolumnissaan.

– Hän on koko sarjan keulakuva. Sillä on hintansa. Se voi olla jopa 45 miljoonaa euroa, Schumacher kirjoitti viitaten huhuihin Hamiltonin uuden Mercedes-sopimuksen arvosta.