UNI-Virtuosin väreissä Formula 2-sarjassa ajava Callum Ilott vahvisti maanantaina, ettei häntä nähdä ensi kaudella F1-sarjassa.

22-vuotiasta superlahjakkuutta pidetään Mick Schumacherin kanssa yhtenä Ferrarin kuljettaja-akatemian lupaavimmista kuskeista. Kaksikko taistelee tällä hetkellä F2-sarjan mestaruudesta, Schumacher 14 pistettä Ilottia edellä. Sarjassa on jäljellä vielä kaksi osakilpailua.

– On aika julkistaa, että minulle on kerrottu, etten tule ajamaan F1-sarjassa kaudella 2021, Ilott kertoi Twitter-tilillään

– Olen tietenkin tiennyt tästä jo pari viikkoa. Olen pettynyt, mutta tulen paiskimaan entistä enemmän töitä, jotta se tapahtuu vuonna 2022. Joka tapauksessa, minulla on edelleen mestaruus voitettavanani.

Brittikuskin oltiin laajasti spekuloitu löytävän ensi kaudeksi ajopaikan joko Haasin tai Alfa Romeon tallista.

Callum Ilott

@callum_ilott
It is time i announce that I have been told I will not be racing F1 in 2021. Obviously I have known this for a couple weeks now. I am disappointed, but I will just work harder and do what it takes to make sure it happens in 2022. Anyway, I have a championship I want to win ✌🏻

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä painamalla.