F1-veteraani Kimi Räikkönen äimistyi kuultuaan kartingin kasvaneista kustannuksista.

Kuninkuusluokan vanhin ja kokeneinen kuljettaja aloitti moottoriurheilu-uransa perinteiseen tapaan ”mikroautojen” eli kartingin maailmassa.

Vaikka laji ei ollut Räikkösenkään aikoihin varsinaisesti edullinen ja kätevä harrastus, on takavuosien vaatimuksista tultu kauas. Nykyisin nuorilla kuskilupauksilla on oltava takanaan mittava taloudellinen tuki jo alusta asti.

Huimien setelitukkujen vaatiminen alaikäisiltä kuulostaa Räikköselle suorastaan päättömältä.

– Moottoriurheilu on aina ollut todella kallista urheilua. Jopa silloinkin, kun olin itsekin nuori. Nyt on olen kuitenkin kuullut ammattitason kartingin olevan suunnilleen yhtä kallista kuin Formula Renault oli 20 vuotta sitten, kun itse ajoin tuossa kategoriassa. Tuo on hullua, suomalainen taivasteli Speedweek.com-sivuston haastattelussa.

– Tämä tekee moottoriurheiluun mukaan lähtemisen paljon vaikeammaksi nuorille. Kaikki hyvät junioritallit saavat nyt kaiken tuen suurilta valmistajilta, Räikkönen harmitteli.