Red Bullin tallipomon Christian Hornerin mukaan Pierre Gaslyn asema energiajuomayhtiön sisällä on selvä ranskalaisen omista puheista huolimatta.

Gaslyn ilmoitettiin hiljattain tehneen jatkosopimuksen Red Bullin sisartallin Alpha Taurin kanssa. Siirto lopetti huhumyllyn ranskalaislupauksen mahdollisesta uudesta ylennyksestä Red Bullin ykköstalliin.

Kuskilupaus myönsi medialle olleensa hieman yllättynyt siitä, ettei saanut kutsua Red Bullille. Hän vihjaili tallijohdon pitäneen häntä tahallaan pimennossa asemastaan tallissa.

Horner kuitenkin tyrmää syytökset suoralta kädeltä. Englantilaisen mielestä Gasly on ollut hyvin tietoinen tilanteestaan.

– Hänelle on tehty se hyvin selväksi. Meillä on kaikki tarvittava tieto Pierrestä ja luulen hänen olleen erittäin tietoinen keskustelujemme ajan, että hänen tulevaisuutensa on aina ollut Alpha Taurilla, tallijehu korosti Racefans-julkaisulle.

– Se johtuu täysin tallin kehittyvästä luonteesta ja heidän tavoitteistaan. Gasly on sitoutunut täten useiksi vuosiksi siihen, Horner vakuutti.