Ensi kaudeksi Aston Martin -talliin siirtyvän Sebastian Vettelin kausi on ollut murheita täynnä. Nelinkertaisella maailmanmestarilla on kasassa vasta 17 mm-pistettä, eikä tilanne näytä helpottavan. Vettel on tehnyt useita virheitä jo palaten viime kauteen, joten Sergio Pérezin korvaaminen saksalaisella on herättänyt kysymyksiä.

Racing Pointin tekninen johtaja Andrew Green uskoo kuitenkin, että brittitalli pystyy nostamaan Vettelin takaisin omalle tasolleen.

– Hän tuo kokonaan uuden dynamiikan tallimme, hän on moninkertainen maailmanmestari, hän tuo varmasti metodeja, mitä emme ole ennen nähneet, ja juuri sitä me haluamme, Green kommentoi Motorsport.comin haastattelussa.

– Ja uskon, että tämä auttaa Sebiä myös, en usko, että hän on henkisesti hyvässä paikassa tällä hetkellä. Hän on menettänyt ”mojoaan” viime vuosina, mutta uskon kääntävämme sen paremmaksi. Olemme historiallisesti hyvä paikka kääntämään kuljettajien uran suuntaa ylöspäin.

– Me emme keskity heidän kanssaan politikointiin, vaan annamme kuljettajien tehdä sitä, missä he ovat parhaita: ajamaan kilpa-autoa.