Neste päättää yhteistyönsä Suomen MM-rallin kanssa.

Jo reilut 26 vuotta kotimaisen rallin kärkikilpailun nimisponsorinsa toiminut Neste jättäytyy pois rallin MM-sarjasta.

Neste kertoo tiedotteessaan muuttavansa liiketoimintaansa ja brändistrategiaansa jatkossa kohti uusiutuvia teknologioita ja kiertotalousratkaisuja. Uudistusten yhteydessä yhtiö päätti luopua osasta sponsorointikohteistaan, joihin lukeutuu myös Suomen ralli.

– Arvostamme suuresti AKK:n, FIA:n ja MM-sarjan promoottorin kanssa tehtyä pitkäaikaista yhteistyötä. Haluamme kiittää lämpimästi edellä mainittujen tahojen lisäksi myös kilpailevia talleja, tuhansia vapaaehtoisia, sekä rallifaneja, jotka ovat olleet vuosien ajan luomassa unohtumattomia Neste Ralliin liittyviä elämyksiä. Toivotamme mitä parhainta menestystä Suomen MM-rallille myös jatkossa, Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi sanoi.

AKK:n vastaava toimitusjohtaja Markus Häkkinen vakuuttaa Suomen rallin kisajärjestäjien olevan erittäin tyytyväisiä ja kiitollisia vuosikausia kestäneestä kumppanuudesta.

– Tämä on yhden aikakauden päätös, jota muistelemme yhdessä tyytyväisinä, osin haikeinakin. Olemme jättäneet pysyviä jälkiä sekä suomalaiseen urheilumaisemaan että kansakunnan muistiin. Kasvattaneet yhdessä Suomen MM-rallin arvoa, asemaa ja vaikuttavuutta – sekä kansallisesti että kansainvälisesti.