F1-konkari Jan Magnussenin mielestä poikansa Kevin Magnussenin ei kannattaisi luovuttaa kuninkuusluokan uransa suhteen.

Jo neljättä kauttaan Haasin riveissä ajava tanskalaiskuljettaja on menettämässä työpaikkansa jenkkitallissa kuluvan vuoden päätteeksi.

Amerikkalaiset ilmoittivat tällä viikolla sekä Magnussenin että Romain Grosjeanin saavan lähteä uusien kuskilupausten tieltä.

Magnussenin tulokset ovat olleet jo pitkään varsin vaatimattomia. Miehelle riittää tuskin jonoksi asti kyselijöitä F1-luokassa. Tilanteestaan huolimatta vanhempi Magnussen kannustaa jälkikasvuaan pitämään tarmokkaasti kiinni unelmaurastaan.

– En usko hänen olevan valmis luopumaan F1-unelmastaan. Neuvon Keviniä miettimään todella, mitä hän haluaa, mikä on tärkeintä ja tavoitella sitten sitä. Hän haluaa voittaa kisoja, mutta sen on oltava jotain merkityksellistä. Hänen on tehtävä päätöksensä siitä, mitä hän todella haluaa eniten, tanskalaiskonkari ohjeisti Motorsportin haastattelussa.