Työnsä Haasin F1-tallin kuljettajana kauden päätteeksi menettävä Kevin Magnussen kertoi haluavansa siirtyä Indycar-sarjaan.

Jo vuodesta 2016 saakka Haasin riveissä ajanut tanskalainen joutuu katselemaan uusia haasteita kuluvan vuoden jälkeen.

F1:n ainoa amerikkalaistalli ilmoitti torstaina potkivansa ulos sekä Magnussenin että hänen talliparinsa Romain Grosjeanin. Aikeissa on korvata heikkoja tuloksia esitellyt veteraanikaksikko nuorilla ja nälkäisillä uusilla kuskilupauksilla.

Magnussenilla on mielessä jo seuraava tavoite. F1-konkari haluaisi seurata isänsä Jan Magnussenin jalanjälkiä rapakon taakse.

– Indycar on jotain, josta olen ollut aina kiinnostunut. Isäni oli Indycar-kuski aikoinaan 90-luvulla ja olen ollut hänen mukanaan Indycar-kisoissa pienenä lapsena. Mielestäni se oli aina supersiistiä ja olisi mahtavaa päästä ajamaan sellaista autoa joskus, tanskalaispilotti haaveili.