Williamsin F1-kuskin George Russellin henkilökohtaisella valmentajalla Aleix Casanovasilla havaittiin COVID-19-tartuntaan sopivia oireita torstaina Italian kisaviikonlopun alla.

Casanovas huomasi itse saaneensa flunssan kaltaisia oireita ja ilmoitti niistä kisajärjestäjille. Mies jäi itse heti karanteeniin hotelliin, mikä sijaitsee varikkoalueen ulkopuolella.

Valmentajan on käytävä perjantaina koronatestissä ennen kuin hän saa luvan palata varikolle. Myös Russelille tehdään testi, sillä hän oli ollut lähikontaktissa Casanovasin kanssa viime viikonloppuna Portugalissa. Muiden ihmisten ei tiedetä altistuneen kaksikolle.

– Eilen tehty koronatesti oli negatiivinen, mutta hän (Casanovas) käy vielä uudessa testissä varmuuden vuoksi varikon ulkopuolella. Hän ei ole ollut yhteydessä Georgeen Portugalin kisapäivän jälkeen, Williamsin edustaja kertoi Autosportille.