Red Bull kaavailee yllätysvalintaa Max Verstappenin rinnalle

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -talli Red Bull kaavailee Sergio Pereziä tallin toiseksi kisakuljettajaksi ensi kaudeksi. Asiasta kertoi ensimmäisenä espanjalainen televisiokanava Movistar.

Red Bullin kiinnostus Pereziä kohtaan on yllättävää, sillä talli on totutusti nostanut vain omia kasvattejaan talliin. Australialainen Mark Webber on edellinen Red Bull -kuski, joka ei noussut talliin sen omasta junioriohjelmasta. Webber ajoi Red Bullilla vuosina 2007–2013.

Viime kaudella kuitenkin Pierre Gasly epäonnistui Max Verstappenin rinnalla, ja ranskalaisen tilalle nostettu Alex Albon ei ole onnistunut tehtävässään yhtään Gaslya paremmin.

30-vuotias Perez on yksi sarjan kokeneimpia kuljettajia. Palkintopallille Perez on kymmenen F1-vuotensa aikana noussut kahdeksan kertaa, ja hän on tehnyt hyvää tulosta kaluston tasoon nähden.

Perez jättää nykyisen tallinsa Racing Pointin tämän kauden jälkeen. Talli pestasi Ferrarilta lähtevän nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin meksikolaisen tilalle aiemmin tällä viikolla.

Lähteet: Movistar, GrandPrix247


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.