Red Bullin hollantilaistähden Max Verstappenin mukaan Mugellon moottoriradan erikoiset ominaisuudet tarjoavat kaikille kuskeille kosolti haasteita.

Formulasirkus matkaa ensi viikonloppuna klassikkorata Mugellon luo Italian toista osakilpailua varten.

Luvassa on varsin mielenkiintoinen koitos, sillä perinteikkäällä kilparadalla ei ole nähty F1-kilpureita vuosiin. Verstappenin mukaan kokemuksen puute omalaatuiselta radalta tulee olemaan monille kuskeille paha paikka.

– Se on varsin ainutlaatuinen rata, eikä sitä voida verrata mihinkään muihin ratoihin kisakalenterissa.

– F1-autossa rata on todella nopea ja se on tärkein asia, mikä on huomioitava. Ohittaminen ei tule olemaan helppoa, mutta tulee olemaan varmasti hauskaa kokea tämä uusi rata. On myös kiintoisa nähdä, kuinka pärjää radalla, jolta ei ole lainkaan kokemusta F1-autolla. Tämä on hyvä testi sekä talleille että kuskeille, Verstappen intoili.