Sebastian Vettelin ongelmat jatkuivat toisissa harjoituksissa – Lewis Hamilton iltapäivän nopein

© Kuva: Getty Images

Formuloiden juhlakilpailun toiset harjoitukset päättyivän ennen aikojaan. Sessio sujui mutkattomasti aivan viime minuuteille saakka. Ferrarin Sebastian Vettelin autosta rupesi kuitenkin vuotamaan öljyä, kun harjoituksia oli jäljellä noin viisi minuuttia. Ferrarin mukaan saksalaisen moottori petti tyystin. Vettelin autoon on siis tulossa uusi voimanlähde huomiseksi.

Heti perään toinen Ferrarin voimanlähteellä varustettu auto jäi radan varteen. Alfa Romeon Antonio Giovinazzin auto pysähtyi mahdollisen vaihdelaatikko-ongelman takia.

Mercedeksellä ajo sujui jälleen loistavasti. Lewis Hamilton oli session nopein ajalla 1:25.606. Valtteri Bottas oli toinen, ja jäi tallikaverilleen vain kymmenyksen. Kuskien ajaessa radalla, tapahtui tallin osalta myös sen ulkopuolella. Mercedeksen tekninen johtaja James Allison sekä tallipäällikkö Toto Wolff saivat ruutuaikaa kurvaillessaan potkulaudoilla ympäri rata-aluetta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä. Artikkeli jatkuu alapuolella.

Kolmanneksi ylsi Renault’n Daniel Ricciardo. Ensi kaudeksi McLarenille vaihtava aussi jäi hopeanuolista kahdeksan kymmenystä. Ricciardon tallikaveri Esteban Ocon oli ensimmäisen osion tapaan kymmenes.

Max Verstappen jatkoi tasaista suorittamistaam olemmalla neljäs. Häntä seurasi tänään otsikoissa pyörineet Racing Point -autot. Lance Stroll oli viides ja Nico Hülkenberg kuudes. Saksalainen joutui kuitenkin hylkäämään kisastinttinsä, sillä hänen istuimensa oli irrallaan.

Kärkikymmenikön täydensi Charles Leclerc sekä molemmat McLarenit. Sarja jatkuu lauantaina kolmansilla harjoituksilla sekä aika-ajolla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.