Sergio Perezin koronavirustartunnan johdosta F1-tallit ovat varanneet itselleen varakuljettajia. Tallit ovat myös tehneet sopimuksia keskenään mahdollisista korvaajista.

McLarenilla on sopimus Mercedeksen kanssa. Brittitalli saisi käyttää Stoffel Vandoornea tai Esteban Gutierrezia, jos Carlos Sainz tai Lando Norris joutuisi jättämään osakilpailuja välistä pandemian vuoksi.

Tilanne ei kuitenkaan ole helppo. Vandoorne on tulevalla viikolla Berliinissä Formula E -tehtävissä. Gutierrezilla puolestaan ei ole voimassa olevaa superlisenssiä, joten hän ei pysty hyppäämään suoraan kilpailutilanteeseen. Hankalan tilanteen edessä McLaren on valinnut tulevaan osakilpailuun varakuljettajakseen Paul Di Restan.

Di Resta ajoi F1-kilpuria vuosina 2011-2013 Force Indialla. Britti teki kuitenkin paluun yhdeksi kilpailuksi vuonna 2017 Williamsille, kun Felipe Massa sairastui Unkarin GP:n aikana. McLaren tiedotti, että Di Restalle on sovitettu penkki valmiiksi, mutta hän jatkaa tehtäviään Sky Sportsin mediatiimissä normaalisti.

Di Restan visiitti lajissa vuonna 2017 mahdollistaa britin lisäyksen rosteriin tarpeen vaatiessa. Sääntöjen mukaan kuljettaja saa ajaa ilman ylimääräisiä testejä, jos hän on kilpaillut sarjassa edes kerran edellisenä kolmena kautena