Sergio Perezin Britannian osakilpailussa korvannut Nico Hülkenberg tunnusti, että hän on käynyt keskusteluja muiden tallien kanssa ensi kautta ajatellen. Racing Point ei ole vielä tiedottanut, kumpi kuljettaja tulee ajamaan tulevan osakilpailun.

Hülkenbergin viikonloppu oli vaikea. Saksalainen sijoittui aika-ajossa sijalle 13. Kilpailuun varakuljettaja ei edes päässyt osallistumaan voimalähteen hajottua saksalaisen autosta.

Hülkenbergin tulevaisuus on vielä kysymysmerkki. Saksalainen menetti ajopaikkansa Renault’lla Esteban Oconille viime kauden päätteeksi.

– Olen ollut yhteydessä eri tallien edustajiin ja tallipäälliköihin viime aikoina, Hülkenberg sanoi torstain lehdistötilaisuudessa.

– Suurin osa keskustelua on ollut pelkkää jorinaa, mutta osa on koskenut tulevaisuuden projetkeja. Joten minulla on ehdottomasti ollut keskusteluja ja neuvotteluja, mutta ei mitään varmaa vielä.

– Tilanteen pitäisi selvitä muutaman viikon sisällä. Jos en jatka Formuloissa, niin en tiedä mitä teen. Etenen askel kerrallaan ja pohdin mahdollisuuksiani kuluvina viikkoina.