Sebastian Vettelin 70. juhaluvoden osakilpailu oli heikko. Saksalainen pyörähti jo kilpailun ensimmäisessä mutkassa ja putosi viimeiseksi. Vettel putosi joukon hännille, eikä saanut itseään taisteluta pisteille. Saksalainen oli lopulta 12.

Vettel kyseenalaisti tallinsa strategiaa kilpailun jälkeen. Saksalaisen mukaan alkuperäistä suunnitelmaa ei toteltu, ja että lyhyt stintti kovilla renkailla ei käynyt järkeen. Vettel kertoi mielipiteensä strategiaan liittyen myös kilpailun aikana.

– Te tiedätte, että olette sössineet tämän, Vettel tiuskaisi tiimiradioon.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto ymmärtää Vettelin kamppailut autonsa kanssa. Italialaisen mielestä Vettelin pyörähdys kilpailun alussa oli enemmän haitaksi saksalaisen kilpailulle, kun rengastrategia.

– En usko, että Sebastian on menettänyt toivoaan, Binotto toteaa Sky Sportsille Italialle.

– Häneltä puuttuu itsevarmuutta. Eilinen aika-ajo ja edelliset kilpailut ovat olleet vaikeita hänelle. Hän ei ole löytänyt luottoa autoon.

– Minusta meidän ei tarvitse puhua strategioista. Olimme ehkä hieman ajoissa muutamalla kierroksella, koska hän menetti sijan Kimi Räikköselle. Olimme kuitenkin varmoja, että saamme sijoituksen takaisin menettämättä aikaa.

– Se mahdollisti Charlesin (Leclercin) nousun. Minusta annoimme Sebastianille oikean strategian ilman, että vahingoitimme hänen kilpailuaan.

– Hän pääsi nopeasti Kimin ohitse. Hän ei olisi voinut ohittaa Daniil Kvjatia pysähdyksen aikana. Hän kuitenkin oli nopeampi, kuin Carlos Sainz.

– Loppujen lopuksi hänen pyörähdyksensä vaikeutti kilpailua, ei strategiamme.