Formulaveteraani Christijan Albersin mielestä Toto Wolff teki virheen sijoittaessaan Aston Martinin F1-tehdastalliin toimiessaan samalla Mercedeksen tallipäälikkönä.

Kuusi mestaruutta putkeen tallipäällikkönä voittaneen Wolffin asema on puhuttanut formulapiireissä jo pitkään. Itävaltalaisen on huhuttu vuorotellen vaihtavan Aston Martinille, hyppäävän koko F1-sarjan johtoon ja saavan potkut Mercedekseltä.Sisäpiirilähteet ovat huhunneet Mercedeksen emoyhtiön Daimlerin olevan tyytymättömiä Wolffin ratkaisuun Racing Pointista Aston Martiniksi ensi vuonna nimeensä muuttavaan yksityistalliin.

– En ole koskaan nähnyt yhdenkään suuryrityksen hyväksyvän tällaista. Jos Racing Point todetaan syylliseksi huijauskohuunsa, tämä saattoi olla väärä liike Totolle. Tämä voi kostautua hänelle, Albers väitti De Telegraafille.

– Voidaan jo nähdä, kuinka media lisää painetta hänen niskassaan ja hän joutuu tekemään vahinkojen torjuntaa. Hän tuntee tämän kostautuvan hänelle. Jos Racing Point taklataan, Mercedeskin taklataan. Voin kertoa, että et halua Stuttgartin miehiä vastaasi vaan puolellesi, hollantilainen vakuutti.