Haasin Kevin Magnussen oli 70. juhlavuoden GP:n ainoa keskeyttäjä. Talli pyysi tanskalaisen varikolle kilpailun lopussa, ja loppujen lopuksi keskeyttämään. Magnussen paljasti, että keskeytys johtui siitä, että tallilta loppuivat renkaat kesken.

– Meiltä loppuivat renkaat kesken, yksinkertaisesti niitä ei ollut enää jäljellä. Olisi ollut ihan sama jatkammeko radalla vai emme. Olimme ihan hännillä, joten emme menettäneet mitään.

– Nämä kaksi viikonloppua olivat aika turhia minun osaltani. Tiedämme että autossa on tehoa, Romain (Grosjean) on osoittanut sitä.

– Uskon, että tehon puute autossani johtuu viime viikonlopun kolarista. Olemme joutuneet korjaamaan tiettyjä osia uudestaan, mikä saattaa vaikuttaa auton suorituskykyyn. Toivottavasti paikannamme ongelman ja rakennamme uuden auton Barceloonaan.