Sotshin GP on tuorein lisäys Formula 1 -kisakalenteriin kaudelle 2020. Osakilpailu järjestetään 27. syyskuuta ja suunnitteilla on ilmeisesti jättiyllätys:

Venäläinen promoottori-firma ROSGONKI virittelevät pikkutarkkaa suunnitelmaa, joka mahdollistaisi yleisön osallistumisen tapahtumaan.

– Olemme yhdessä Venäjän federaation sekä kilpailujärjestäjien kanssa tehnyt kaikkemme, että Venäjän osakilpailu ajettaisiin tänä vuonna, ROSGONKI:n toimitusjohtaja Aleksei Tityov kommentoi Autosportille.

– Siitä tulee uskomaton festivaali, mihin jokainen moottoriurheilun kannattaja on tervetullut, kilpailun kävijämäärä on ollut korkea vuosi toisensa jälkeen, emmekä usko tämän hetkisten vaikeuksien muuttavan asiaa.

– Valmistamme pikkutarkkaa suunnitelmaa, jonka avulla katsojat pääsevät seuraamaan kilpailua turvallisesti.

F1 ei ole kieltänyt kannattajien osallistumista myöhemmissä osakilpailuissa. FIA tiedotti aiemmin tällä viikolla, että henkilökunnalle tehdyistä 4566 koronavirustestistä ei löytynyt yhtään positiivista testitulosta.