Entinen F1-kuljettaja tylytti Valtteri Bottasta – ”He pettivät tallinsa”

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas ja Charles Leclerc keräsivät huomiota palaamalla koteihinsa Monacoon Itävallan GP:n jälkeen. FIA ei löytänyt Bottaksen toiminnasta sääntörikettä, joten suomalainen selvisi varoituksetta.

Leclercin toiminta taas katsottiin vääräksi hänen poistuttuaan omasta ”kuplastaan”. Sosiaalisessa mediassa pyörivän kuvan perusteella monacolainen oli kontaktissa lähipiirinsä ulkopuolisiin ihmisiin, joten Ferraria muistutettiin varoituksella. Varoitus oli jo toinen italialaistallille Sebastian Vettelin rikkoessa FIA:n koronavirusprotokollaa viime viikolla.

Sky sportsin asiantuntija ja entinen kilpakuljettaja Paul Di Resta puhui suunsa puhtaaksi kaksikon toiminnasta.

F1-toimittaja Adam Cooperin mukaan Di Resta sanoi kaksikon pettäneen tallinsa, jotka olivat työskennelleet ahkerasti varmistaakseen, että kilpailut saatiin käyntiin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.