Entinen F1-kuljettaja Nico Hülkenberg kilpailee ensimmäistä kertaa sitten hänen Renault-pestinsä päättymisen. Saksalainen ajaa Lamborghini Huracania ADAC GT Masters -sarjassa Nürburgringillä 15-16. elokuuta.

Hülkenberg testasi kyseistä autoa samalla radalla aiemmin ja aikoo hypätä ratin taakse vielä muutaman kerran ennen sarjan jatkumista.

Saksalainen pudotettiin Renault’a Esteban Oconin takia viime kaudella. 32-vuotiaan tulevaisuutta on spekuloitu, mutta Hülkenberg painottaa, että tämä kilpailu ei merkitse mitään tulevaisuuden kannalta.

– Kaikille puskaradioille tiedoksi, tämä ei tarkoita, että aion ajaa GT-sarjaa säännöllisesti, saksalainen tekee Autosportin haastattelussa selväksi.

– ADAC GT Masters -sarja on mielenkiintoinen ja siellä pääsee ajamaan siistejä autoja. Ja lähes kahdeksan kuukauden tauon jälkeen en malta odottaa pääseväni taas ratin taakse. Varsinkin nyt, kun F1 starttasi taas, sormeni syyhyävät päästä ajamaan.

Hülkenbergin viereen istuu mcchip-dkr -tallin toimitusjohtaja Danny Kubasik. Mcchip-dkr on tottunut kilpailemaan alemmissa luokissa, mutta Kubasikin mukaan tämä kokemus voi vakiinnuuttaa heitä varteenotettavana kilpailutallina.

Saksalainen ei ole ainut entinen F1-kuljettaja, joka kokeilee ADAC GT Masters -sarjaa. Mika Salo, Jamie Alguesuari sekä Heinz-Harald Frenzen ovat kaikki kokeilleet onneaan sarjassa.