Formula 1:n toimitusjohtaja Chase Carey sivalsi takaisin tähtikuljettaja Lewis Hamiltonia, joka kritisoi F1-johtoa koronavirustilanteesta.

[readmore from=”hamilton lewis”]

Hamilton sanoi olevansa järkyttynyt siitä, että kuljettajat ja tallihenkilöstöt tuotiin Australiaan (uutinen). Lisäksi Hamilton vihjaili, että rahalla olisi ollut iso vaikutus päätökseen lähteä Australiaan.

Kisa peruttiin lopulta vain vajaat kaksi tuntia ennen ensimmäisiä vapaita harjoituksia.

– Jos raha olisi kuningas, emme olisi tehneet tällaista päätöstä, Carey sivalsi.

– Jälkiviisaana on helppo huudella. Tilanteet kehittyivät nopeasti ja tilanne oli eri, kun päätimme kisan järjestämisestä. Kun tilanteet muuttuivat päivittäin ja tunneittain, me jatkoimme arviointiamme, jotta osaisimme tehdä oikean päätöksen, F1-johtaja perusteli.