Force Indian entisen F1-tallin omistaja Vijay Mallya hehkutti Racing Pointin ja Aston Martinin yhteistyötä loistavaksi ratkaisuksi.

Talousrikossyytteitä ulkomailla pakoileva intialaisliikemies myi Force Indian tallin toissa vuonna kanadalaismiljardööri Lawrence Strollille, joka on luomassa nyt uuden sponsoriliiton myötä samasta tallista Aston Martinin nimikkotallia.

Mallya otti tiedon entisen tallinsa kumppanuudesta Aston Martinin kanssa hyvin mielin vastaan.

– Olen riemastunut Lawrencen ja tallin puolesta. Tehdastalliksi tuleminen oli aina unelmamme, intialainen intoili Motorsportin haastattelussa.

– Lawrence ja minä olemme ystäviä. Onnittelin häntä oikeastaan tänä aamuna uutisesta. Hän on todella pätevä sijoittaja ja hänen kokemuksensa osoittaa sen. Jos katsotaan Aston Martinin osakkeen hintaa hän teki selvästi loistavan kaupan, Mallya ylisti.