Tallipomolta selitys Renault’n uuden F1-auton poikkeukselliselle julkistukselle

© Kuva: Getty Images

Tallipäällikkö Cyril Abiteboulin mukaan Renault’n uutta autoa ei nähty julkistustilaisuudessa fyysisesti vain siksi, ettei kilpuria ole vielä ehditty rakentaa.

Keskikastin herruudesta tulevalla kaudella haastava ranskalaisvalmistaja esitteli keskiviikkona upouuden RS20-autonsa yleisölle.

Itse kilpuri ei kuitenkaan ollut fyysisesti paikalla omassa julkistustapahtumassaan. Syy poikkeukselliseen tilanteeseen oli yksinkertainen: autoa ei ole vielä edes rakennettu.

Renault-pomo Abiteboulin mukaan laitteisto valmistuu kyllä ajallaan Barcelonan talvitesteihin, jotka käynnistyvät jo ensi viikolla.

Vaikka RS20 haluttiin esitellä jo tässä vaiheessa formulakansalle, ei autosta haluttu kuitenkaan tehdä ”väärennöstä” pelkkiä kameroita varten.

– En halua esittää tyhmää ihmisten edessä. Ihmiset ansaitsevat todellisuutta, eivätkä väärää tietoa tai väärennettyjä autoja. En halua esitellä epäaitoja autoja. Joten ei autoa, vaan muutamia vilauksia värityksestä. Näette oikean auton tositoimissa Barcelonassa ensi viikolla, tallijehu kommentoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.