Nimi ylös – arvostettu palkinto jaettiin nuorelle brittikuskille, palkkiona F1-testi

© Kuva: Getty Images

Johnathan Hoggard voitti perinteisen ja arvostetun Autosportin ja Aston Martinin nuorten kuljettajan ohjelman. Valinta takaa 19-vuotiaalle brittinuorukaiselle F1-testin ensi vuonna.

Palkinto jaettiin aiemmin yhteistyössä McLarenin kanssa. Sen ovat voittaneet muun muassa David Coulthard, Jenson Button, Anthony Davidson, Lando Norris ja George Russell. Palkinto on toiminut ponnahduslautana lukuisalle nuorelle brittikuljettajalle vuosien saatossa.

Valinta suoritettiin monipäiväisen testirupeaman jälkeen, jossa neljältä finalistilta testattiin paitsi heidän ajotaitojaan, myös henkisiä ja fyysisiä ominaisuuksia.

Hoggard, joka sijoittui tänä vuonna brittien Formula 3 -sarjassa toiseksi, saa Aston Martin Autosport -palkinnostaan Red Bullin F1-testin lisäksi testata myös Aston Martinin GT-autoa sekä 200 000 punnan shekin.