Valtteri Bottas avautuu kesän sopimushelvetistään – vaikutti paljon ajamiseen

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottaksen Formula 1 -kausi on sujunut ailahtelevasti.

Mallikkaan alun jälkeen suomalainen johtikin MM-sarjaa, mutta kesän edetessä tuli pieni notkahdus. Notkahduksen jälkeen alkoivat velloa huhut siitä, että Bottas jäisi ilman Mercedes-sopimusta kaudelle 2020.

Sopimuksen viimein varmistuttua kesätauolla, Bottas on voittanut kaksi kilpailua ja varmistanut MM-sarjan kakkospaikan. Voittojen määrä on sama kuin maailmanmestaruuden viime viikonloppuna varmistaneella tallikaverilla Lewis Hamiltonilla kesätauon jälkeen.

– Urheilijalle tai kuljettajalle se ei ole koskaan tilanteena ideaali, Bottas myöntää F1i.comin mukaan.

– Jossakin vaiheessa tilanne oli kaikkea muuta kuin varma kauden 2020 osalta. Huhuja oli paljon, eikä minulla ollut hajuakaan siitä, mitä tapahtuisi. Silloin ei ole täyttä rauhaa keskittyä työhön puhtaasti. Pää ei ole mukana sataprosenttisesti, joten se vaikeuttaa asioita.

Bottas myöntää, että haluaisi seuraavaksi solmia pitkän sopimuksen.

– Jos tämä jatkuu joka vuosi, tästä tulee todella ärsyttävää.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!