Toyotan ensi kauden kuljettajakolmikon odotetaan tulevan julki ensi viikolla. Autosportin tietojen mukaan tallipomo Tommi Mäkinen on saamassa kovaa nippua kasaan.

[readmore from=”wrc”]

Japanilaismerkin koko kuskirevyy on menossa uusiksi. Ott Tänakin hypättyä Hyundaille talli joutui etsimään uutta nimekästä kiinnitystä, ja pelastus olisikin tulossa Citroen-leiristä.

Ranskalaismerkin vetäytyessä todennäköisesti sarjasta jäisi kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier ilman työpaikkaa. Tämä olisi Mäkiselle todellinen jättipotti, sillä hän voisi tarjota A-luokan kuljettajalle kuskisopimuksen kouraan. Tämä miellyttäisi takuulla myös ranskalaiskuskia.

Nuorisotähti Kalle Rovanperän sopimusta Toyotalle pidetään jo varmana. Kolmannen paikan olisi nappaamassa, kuten ennakoimmekin, Elfyn Evans. M-Sportilla säväyttäneen walesilaisen liittyminen talliin tarkottaisi sekä Jari-Matti Latvalalle että Kris Meekelle lähtöpasseja tallista.