Moottoriurheilumaailman legendaarisin mutkayhdistelmä tuotti jälleen romua viime viikonloppuna. Vuoden kovimpien tärskyjen kastiin heittämällä menneestä tapahtumasarjasta selvittiin onneksi säikähdyksellä.

Liikennekamera tallensi GT4-luokan testipäivänä kolmen auton massiivisen yhteenosuman Raidillon-mutkan yläosassa, juuri ennen Kemmel-suoraa. Mutkayhdistelmä tunnetaan paremmin Eau Rougena, joskin legendaarinen mutka on itse asiassa vain kompleksin alin käännös.

Kaikki autot tuhoutuivat rajussa osumassa toisiinsa ja seinään täysin, mutta kuin ihmeen kaikki kuljettajat pystyivät nousemaan omin voimin pois autoistaan.

Samassa kohdassa tapahtui syksyllä Formula 2 -sarjan onnettomuus, jossa Anthoine Hubert menetti henkensä. Lisäksi Juan Manuel Correa loukkaantui vakavasti.

Katso video kolmen auton rajusta kolarista alta tai tästä.