NASCAR-sarjan tähtikuljettajat Joey Logano ja Denny Hamlin ottivat yhteen radalla ja autojen ulkopuolella.

NASCAR-sarjan pääluokassa kisaavat tähdet ottivat kontaktia Martinsvillen ovaaliradalla sillä seurauksella, että Loganon kilpailu meni pipariksi. Vaikka hallitseva mestari nousikin lopulta kahdeksanneksi, ei hän ollut tyytyväinen neljänneksi ajaneen Hamlinin tekoon.

Logano etsi Hamlinin käsiinsä, antaen hälle sanallisen läksytyksen. Sen päätteeksi hän läimäytti kilpakumppaniaan olkapäälle, josta Hamlin tulistui. Hän yritti lähteä kollegansa perään, mutta tiimihenkilökunta ehti väliin.

Sen seurauksena syntyi usean henkilön suuruinen joukkotappelu, jossa yhteen ottivat kuskit ja mekaanikot. Hamlin heitettiin tapauksessa maahan, ja tilanne rauhoittui.

Katso video tappelusta alta. Tapahtuman alkuhetki ajassa 0:51.

NASCAR:in ”farmisarjassa” nähtiin vastaava painiottelu, jossa heiluivat nyrkitkin, vain viikko sitten. KATSO: Nyrkkitappelu! NASCAR-kuljettajien tunteet kiehahtivat – selvittivät välejään varikolla tappelemalla, katso video