Taistelu rallin tämän kauden maailmanmestaruudesta elää ratkaisevia vaiheitaan. Sebastien Ogierin valtakausi on tulossa päätökseensä, ja se harmittaa ranskalaisen lähipiiriä.

Vuodesta 2013 jokaisen MM-tittelin napannut Ogier on vaikeuksissa tämän kauden toiseksi viimeisessä, Katalonian MM-rallissa. Citroeniin iskeneet tekniset ongelmat ovat pudottaneet miehet kauaksi pistesijojen ulkopuoelle. Tämä on varmistamassa Toyotan Ott Tänakille miehen uran ensimmäisen rallin maailmanmestaruuden.

Kaikki on vielä mahdollista, mutta Ogierin puolesta on jo viskottu ärräpäitä sosiaalisessa mediassa. Yksi kärkkäimmistä on ollut miehen oma vaimo ja tunnettu TV-kasvo Andrea Kaiser.

Kaiser on ollut yhdessä Ogierin kanssa vuodesta 2013, eikä hän ole tottunut näkemään aviomiestään MM-tappion kärsijänä. Kun se on nyt edessä, antoi Kaiser palaa Twitterissä.

– Ei juurikaan sanottavaa Citroenista. Harmi, että annatte maailmanmestarille niin huono auton. #Shitroen, Kaiser twiittaa pilkallisesti.

Viesti ei ole jäänyt rallikansalta huomaamatta. Vaikka harmituksen varmasti ymmärtää, on automerkin syyllistäminen, varsinkin tunnetun TV-kasvon toimesta melkoisen arveluttava teko.

Kaiser ei kuitenkaan ole pahoitellut sanomisiaan. Muiden varoitellessa hänen sanomisiensa painoa julkisuuden henkilönä hän vakuutti pysyvänsä sanojensa takana, vedoten sananvapauteen.